tisdag, mars 21, 2006

Fick aldrig in...

07:33
...kortet på Filip och min mormor igår. Jag tänkte att jag gör layouten så får ni se det där istället när jag lägger upp den.

Igår var jag på bvc med Oskar. Han vägde 11,4 kg och var 81 cm lång. Han fick även MPR sprutan så nu får vi se om han blir dålig om ca 10 dagar.
Annars hoppas vi på vattkoppor. Filips kompis på dagis får det nog i dagarna och då kanske våra barn får det oxå. Det hade varit skönt att få det avklarat.

Pysslade lite med den layout jag håller på med just nu. Det tar sin tid att få klart en lo när man inte har tid att sitta så mycket med den. Jag passar på när barnen leker i sina rum. Då kan jag sitta i min lilla hörna och pyssla samtidigt som jag har koll på dem.
På kvällarna är jag oftast så trött att det inte blir så mycket pysslande.

4 kommentarer:

Blogger Bettan sa...

Vad skönt att du fick varit uppe hos din mormor och sagt farväl.
Det gick jättebra med Kasper och Tiara han var inte så intreserad och hon gick och lade sig under en byrå som vi har i tvättstugan där sov hon hela dagen.Kasper är faktiskt inte så intreserad av andra hundar heller , en lugn vovve.
Ha en bra dag. Kram Bettan

9:45 fm, mars 21, 2006  
Blogger Evelina sa...

Visst är det konstigt att ibland hoppas man på sjukdomar...fast för det mesta hoppas man inte... Men vattkoppor är ju väldigt skönt att få när det inte är sommar och svettigt. Vi hade vårt förra året och det känns SÅÅ skönt att vara av med det!
KRAM KRAM

9:48 fm, mars 21, 2006  
Anonymous Anonym sa...

Det måste kännas underbart att ha besökt din mormor. Det är så tråkigt när de blir gamla och sjuka. Även om det är livets gång så ändå´....

Hoppas att ni får klarat av vattkopporna innan värmen kommer.
kram till dig.
Bammie

10:42 fm, mars 21, 2006  
Anonymous Anonym sa...

Killarna har inte haft vattkoppor, jag önskade att de fått det innan jag började jobba men nu är det ju inte så, det har gått tre omgångar på dagis men de har inte fått det... konstiga ungar jag har :o)
Kram Zara

9:17 fm, mars 22, 2006  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida