måndag, juli 03, 2006

Underbara väder!!!

Åhhh vilket härligt väder *ler stort*

Det blir ju tyvärr inte så mycket bloggande och surfande på nätet när det är så fint väder men det kan man leva med:)
Lite scrappande blir det dock, mycket pga att min granne Molle också scrappar. Vi försöker träffas åtminstone en kväll i veckan och scrappa och vem vet, under semestern kanske det blir flera kvällar i veckan eftersom vi båda har ledigt samma veckor samt kommer att vara hemma i Kungsbacka större delen av dessa veckor:)

I lördags var vi på IKEA och inhandlade lite saker, lite ramar bla. Sen var vi ute på altanen några timmar och barnen badade i sin lilla pool.
Vid fem gick vi över till grannarna, Molle m. familj, och tittade på England-Portugal. Efter straffdramat grillade vi. Mums!
Filip somnade som en stock i deras soffa runt nio tiden och Oskar fick vi söva i vagnen runt tio.

I går var vi hemma på förmiddagen och tog det lugnt. Vid halv två, när Oskar hade sovit, åkte vi ut till en badplats på Onsalahalvön. Det var underbart och jag badade:)

Idag är jag på jobbet. Spenderade halva förmiddagen på Bekö Bil för att byta avgassystem på avdelningens bil, men när de väl hade fått tittat på den så hade de inte de reservdelarna inne...Då blir man lite trött, först får man vänta i tre timmar sen är bilen ändå inte fixad...

Snart är det dags att åka hem. Blir väl till att fylla poolen när man kommer hem så att pojkarna får bada:)

3 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Hmmmm, mycket scrappat men lite scannat tydligen :o).
Ja visst är det underbart väder!
Kram

3:37 em, juli 03, 2006  
Blogger Bettan sa...

Underbara sommar!!
Hoppas att du får många fina dagar att njuta av på din semester.
Om jag inte är här och kommenterar så mycket så skall du veta att jag tänker på dig. Och att jag önskar dig en underbar sommar. Du kan läsa i min blog.
KRAM.

7:39 fm, juli 04, 2006  
Anonymous Anonym sa...

Hoppas du står ut nu, två sista dagarna innan semestern. Själv sitter jag här, tio i tolv på natten och väntar på att min käre make ska komma hem från jobbet. Lite galet mycket övertid och mycket att göra kanske?!

Önskar dig två snabba och trevliga dagar innan semestern!

Kram

11:57 em, juli 04, 2006  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida