måndag, juni 12, 2006

ALV

08:39
Är lite lat idag så jag kopierar det jag skrev på Scrapbutiken tidigare i morse *ler*.

Vilken helt fantastisk helg vi har haft på Astrid Lindgrens värld!!
Vi åkte ner i fredags eftermiddag. På vägen dit körde vi in till det "riktiga" Katthult där Emil filmerna spelades in. Åh så fint och idylliskt det var där. Och inte en enda människa förutom vi. När vi kom fram till ALV så checkade vi in i vår lilla campingstuga. Fixade även så att våra kompisar som kom iväg lite senare från Kungsbacka fick stugan brevid oss.
Barnen var fulla av liv efter att ha suttit i bilen en lång stund så de sprang omkring som vildar. På kvällen grillade vi och hade det härligt! Alla barnen kom väl i säng runt 22 snåret medans vi vuxna satt uppe till tolv.

På lördagen var det äntligen dags att hälsa på Pippi Som Filip hade längtat!
Vi var inne på ALV hela dagen i den stekande solen. Och trots att jag smörjde in mig med 8:an två gånger så brände jag mig ändå på axlarna. Men åh vad underbart vi hade det!!! Vi träffade på de flesta av Astrid Lindgrens figurer som huserar i parken. På kvällen var det fotboll så barnen fick lite köttbullar och makaroner innan det bar iväg till Astrid Lindgren gården för att titta på matchen. Oskar höll på att somna där så jag åkte hem med mina barn och lade dem, de var helt slut efter långa dagen. Jenny kom med sina barn i pausvilan och papporna stannade kvar och såg hela matchen. När de kom hem så grillade vi.

Igår gick vi in i parken och var där i ca 3 timmar innan det bar iväg hem. Pippi kramade Filip och Oskar. Ni kan ju gissa vad Filip pratar om mest nu:)
På vägen hem så stannade vi till i Jönköping och badade i Vättern. Eller ja, vi vuxna badade inte, men barnen. De struntade i att det var kallt;)
Vi kom hem vid sjutiden, köpte med oss pizza på vägen, orkade inte laga mat. Barnen badade och sedan var det sängen som gällde för både vuxna och barn;) Vi var ganska trötta efter en intensiv helg.

Foton från ALV kommer så småningom här i bloggen.

3 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Vilken underbar helg, ni hade toppen väder och kul att allt blev så lyckat!
Kram

10:23 fm, juni 12, 2006  
Anonymous Anonym sa...

Vilken toppenhelg! och vilket KANONVÄDER ni lyckades pricka in. Härligt!!!

KRAMAR

12:52 em, juni 12, 2006  
Blogger Bettan sa...

Välkommna tillbaka hem igen.
Visst var det mysigt där?
Jag gillade campingen tyckte att det var trevligt där.
Ha en underbar kväll.
KRAM

8:03 em, juni 12, 2006  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida