lördag, juni 03, 2006

Långhelg!!!

06:57
Åh, vad skönt det är med långhelg. Vi har inget direkt planerat. Idag ska vi nog åka in till Göteborg en sväng och flanera lite, det var så länge sen vi var inne i Göteborg.
Ska nog ta en sväng till Panduro för att se vad de har för nytt där:)

Vi är bara tre i familjen denna helgen. Filip har åkt med sin mormor och morfar till Östersund för att hälsa på sina kusiner. Han åkte igår. Eftersom han skulle åkt vid påsk och blev sjuk då och blev så ledsen för att han inte kunde åka så valde vi att inte säga något denna gång. Så igår morse överraskade vi honom med att han skulle åka till Östersund och han blev så glad. Min lille plutt:)
Självklart var det jobbigt att säga hejdå och veta att han skulle åka bil så långt, men jag var samtidigt så glad för hans skull för han har längtat så efter William, hans jämngamla kusin.
Resan upp hade gått bra och mamma och pappa sade att han hade varit så duktig:)

Hoppas att alla ni andra får en bra helg!

3 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Det låter som en mysig långhelg och skönt att kunna rå om ett barn!
Kram

8:56 fm, juni 03, 2006  
Anonymous Anonym sa...

Hej Therese.
Klart man måste in och flanera i denna underbara stad ibland;) Åh, det känns nog lite tomt när Filip är borta, det förstår jag, men mysigt för honom förstås.
Ha en fin helg.
Kram,
Annette

9:30 fm, juni 03, 2006  
Anonymous Anonym sa...

Vad mysigt ni ska ha! :-) Själv har jag varit och köpt sommarblommor för ALLDELES för mycket pengar. Men jag förtränger vad det kostade, så har det nog inte hänt...;-) hrm....
Önskar er en riktigt skön helg!!
Kramis!

3:28 em, juni 03, 2006  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida