lördag, april 22, 2006

Fortfarande snorigt

10:04
Idag har jag fortfarande lite feber. Men jag känner mig bättre, lite starkare. Fast genomförkyld. Fast förkylning och hosta kan ju sitta i länge om man har otur.

Martin fick ta Oskar till närakuten igår då febern bara steg och han blev slö och ville sova. Visst hade han också fått öroninflammation. Så nu har vi två pojkar som går på penecillin (hur stavas det egentligen???) här.
April 06 är en månad jag sent kommer att glömma. Speciellt som att barnen nästan helt säkert kommer få vattkoppor den närmaste veckan....Men det vill vi ju ha. Men vi hade inte räknat med denna influensa som kom innan....

Idag är det vårstädning i vårt område, det är verkligen perfekt väder för det. Strålande sol. Synd att man inte kan vara med. Men jag ska nog försöka få lite frisk luft i eftermiddag i alla fall på vår altan. 5 minuter ute kan ju knappast skada eller vad tror ni? :)

4 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Skönt att du känner dig lite bättre. Underbart väder det har varit i dag. Har suttit ute på mina föräldrars altan och slappat.
Hoppas pojkarna blir friska snart.

Ha det så bra.
Kram Eva-Lena

11:08 em, april 22, 2006  
Anonymous Anonym sa...

Fy vad trist att inte Oskar klarade sig men det går snabbt över när de fått medicin.
Skönt att du är på bättringsväg!
Kram

9:59 fm, april 23, 2006  
Blogger Evelina sa...

Tack för uppmuntran! Det är gott att ha "peppare" runt omkring sig ;-)! Hoppas VERKLIGEN att ni har blivit piggare nu (så ni orkar med vattkopporna...) Med all sjudom ni haft denna månaden lär ni väl vara kärnfriska resten av året (får man hoppas iallafall!!!)
STYRKE- OCH PIGGA PÅ ER KRAMAR!
(Så du säkert är frisk till maran... :-) )

9:24 fm, april 24, 2006  
Blogger Eleonore sa...

Jag tycker så synd om alla sjuklingar hemma hos familjen Hansson, hoppas ni blir friska och krya snart!

Kramiz

9:34 fm, april 24, 2006  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida