måndag, januari 30, 2006

På jobbet

07:00
Nu var man på jobbet efter ytterligare en helg.
I lördags var vi och hälsade på ett par kompisar och deras lille nyfödde pojke. Han var såååå söt.
Vi åkte pulka och sen fikade vi. Filip och Oskar lekte med bebisens storebror.
Igår var vi hemma hos mamma och pappa och fikade. Vi fick semlor, årets första för mig. Jag är inte överdrivet förtjust i bakverk så det blir nog inte så många fler semlor för mig i år.
Min syster med familj var oxå där.

Sen har jag äntligen fått stämplat lite i helgen med mina nya hÄnglar. Jag har även målat med distresser, det var jätteroligt! Funderar starkt på hur jag ska få tid till att både stämpla och göra layouter. Men det löser sig, om inte annat får jag mer tid ju äldre barnen blir:)
Att scrappa layouter ligger mig forfarande närmast om hjärtat. Stämpling är bra när man ska göra egna kort när man ska gå bort på kalas och liknande.

Off to work...

onsdag, januari 25, 2006

Sena eftermiddagen

16:38
Och jag är fortfarande kvar på jobbet. Jag började senare idag pga av en föreläsning som vi haft nu på eftermiddagen.
Föreläsaren heter Jörgen Oom och han var verkligen jättebra. Här är hans hemsida
http://www.peakmotivation.com/

Nu ikväll ska jag hem till en av mina kompisar och fika. Har inte träffat henne sen i september...och hon har hunnit få barn sen jag såg henne sist. En liten pojke som heter Anton. Jag har köpt söta, tuffa kläder till honom. Det ska bli såå kul att träffas.

tisdag, januari 24, 2006

Trött, tröttare...

12:40
...tröttast.
Fy bubblan vad jag är trött idag. Var inte såhär trött imorse, men vid halv tio tiden flög det bara på mig. Kan nog ha att göra med att jag imorse var på hälsokontroll här på jobbet. Då var jag tvungen att vara fastande så när jag väl fick äta vid 9 tiden så kände jag hur trött jag blev.
Jag klarar egentligen inte av att inte äta frukost, jag blir illamående och snurrig i huvudet om jag inte får mat i mig. Sen har jag lågt blodtryck och det gör ju inte snurrandet bättre direkt…

Idag ska jag till tandläkaren för att fylla på den temporära fyllningen jag har i den tand som jag ska rotfylla.
Jag tyckte det kändes konstigt i tanden i helgen och då upptäckte jag att det mesta av fyllningen var borta.
Så när jag har hämtat barnen på dagis ska jag lämna dem hos mamma för att sedan åka en sväng till tandläkaren. Som tur är går det fort där idag eftersom hon bara ska fylla på fyllningen lite.

Idag ska mitt EZ foam samt akrylklossar som jag beställt komma med posten. Härligt, då kan jag börja stämpla med mina nya underbara hÄnglar & stÄnglar stämplar. Det ska verkligen bli kul:)

måndag, januari 23, 2006

Måndag igen

07:41
Varför går helgerna alltid så fort???
Ändå har jag långhelg varje vecka eftersom jag är föräldraledig på fredagar.
Nu sitter jag här på jobbet och gäspar, det är inte roligt att gå upp klockan halv sex på måndagsmorgonen. Dessutom har Oskar sovit lite dåligt inatt så han fick komma in och sova i vår säng, det är bara det att han ligger inte still när han sover;) Så jag har vaknat ett antal gånger utav honom.
Som tur är har Filip sovit bra hela natten.
Jag ska egentligen inte klaga för båda pojkarna sover för det mesta väldigt bra.
Nej, om man skulle ta tag i jobbet:)

10:11
På barnfesten i lördags fick alla barnen varsin bok samt biobiljett. Idag fick jag välja utav de böcker som var kvar. Jättekul!!! Barnen kommer bli glada när mamma kommer hem med varsin present till dem. Jag fick även två biobiljetter, de tänkte jag att jag och Martin kan använda någon dag fram i vår. Det är inte för ofta som man kommer iväg på bio nuförtiden.
Det skulle verkligen vara mysigt att åka in till Göteborg och gå på bio samt äta en god middag på restaurang.

söndag, januari 22, 2006

Kalas

09:45
Det blev ingen barnfest igår. Vi frågade Filip om han ville åka till farmor och farfar och åka pulka istället och det ville han. Så vid 10 gav vi oss iväg.
Vi åkte pulka och sen fick vi god lunch, Flygande Jakob, mums! Efter det sov barnen lite middag där innan vi åkte hem igen.
På kvällen åt jag och Martin tacos och såg en film som vi hyrt.
Idag ska vi på kalas, min systers lille son fyller 1 år imorgon. Jag måste hasta iväg och köpa en present när affärerna öppnar, för som vanligt är jag ute i sista stund...
Idag är det minus 14 grader här, det är vi inte vana vid såhär långt söderut.

lördag, januari 21, 2006

Snöigt

08:15
Så var det lördag:) Älskar helgerna, det är såååå skönt att veta att man inte behöver gå upp jättetidigt, om inte barnen gör det, för att åka till jobbet klockan 06:00.
Idag sov Oskar till 06:50 och det tackar jag för. Det var egentligen min sovmorgon idag men Martin var så trött så vi bytte så jag får sova imorgon istället.
Idag är det meningen att vi ska gå på barnfest på mitt jobb, men jag vet inte hur klokt det är att ge sig ut i detta snökaos för att åka 4 mil. Barnen är dessutom lite snuviga.
Vi får se hur vi gör. Återkommer med rapport om detta;)

fredag, januari 20, 2006

Föräldraledig fredag

07:15
Nu har man varit vaken sen 05:00 tack vare en liten morgonpigg 1 åring...
3 åringen vaknade vid 05:30, inte mycket bättre det;)

Har redan hunnit med att beställa underbara papper från Daisy D. Beställde dem på
Scrapbutiken
Kunde inte hålla fingrarna borta från beställningsknappen *ler*.

15:23
Det bara blåser och blåser samtidigt som det snöar ute. Tänk om det ändå inte hade blåst, då hade jag och barnen varit ute och lekt i snön nu.
Men som det är nu så vågar man knappt sticka ut näsan genom dörren.
Har passat på att pyssla med en layout samtidigt som barnen lekt idag. Jag har min scraphörna på andra våningen och när de är där uppe och leker så kan jag passa på att scrappa lite samtidigt som jag övervakar dem, det är suveränt;)
Sen har jag även dammat och damsugit både övervåningen och nedervåningen idag. Det känns bra för det var bra dammigt, speciellt däruppe. Härnere damsuger jag var tredje dag om inte oftare men däruppe blir det inte så ofta...
Nu vill äldste sonen titta lite på datorn så jag får ge mig för denna gången.

torsdag, januari 19, 2006

Ny blogg

Klockan 08:49
Eftersom jag aldrig får tid att uppdatera min hemsida som finns här
http://thereselittlecorner.com
så tänkte jag att en blogg där man även kan uppdatera på jobbet, om man har lite tid över, skulle passa mig alldeles utmärkt.
Så här är den:)
Välkommen till min alldeles nya blogg!

*~*~*~*~*~*~*~*

Klockan 10:55
Hoppsan, det ska visst bli snöoväder i eftermiddag. Hoppas jag hinner hem innan det värsta börjar. Jag samåker med min arbetskamrat idag, hon och hennes man (oxå arbetskamrat) bor i samma länga så vi kör varannan vecka. Det gör att jag idag blir avsläppt vid barnens dagis och får gå hem därifrån. Håll tummarna för mig att det inte snöar för mycket just då.

*~*~*~*~*~*~*~*

Klockan 16:08
Jag klarade mig undan snöovädret ganska bra när jag gick hem från dagis. Nu snöar det mer och mer hela tiden så det kan nog komma ett ganska tjockt lager i natt.
Har precis lagt in en hel del layouter, du hittar dem till höger. Vissa är fotade och vissa är scannade. Ibland är det en skarv på vissa och det är scanningen som har gjort det.
Nu ska jag gå och se på film med mina barn:)